Transporti falas per porosi mbi 2 libra

Slide Kape Çastin I gërshetuar me humor dhe patos, edhe në këtë vepër Nobelisti Saul Bellow sjell ngjarjet kulminante të një dite, në dramën e një personazhi i cili kërkon të gjejë vlerat e tij njerëzore. home-2-revolution-img-2 ...shkruan Bellow: ... “Vallë mos ishin të gjithë të çmendur këtu? Çfarë njerëzish shikoje rrotull? Të gjithë flisnin me gjuhën e tyre, që e kishin shpikur nga mendimet sekrete; të gjithë kishin idetë dhe mënyrat e tyre të veçanta. Slide Kjo është një ndër veprat më të mirënjohura të Bellow-s. Revista “Times” e ka cilësuar si një ndër 100 romanet më të mira h

Botimet Pamfleti

“Nëse ka ndonjë libër që do ta lexosh, por nuk është shkruar akoma, atëherë duhet ta shkruash ti.”

Autoret e muajit

“Nëse lexon vetëm librat që i lexojnë të githë, do të mendosh vetëm gjërat që i mendojnë të gjithë.”

+ + + + +
Autor

Saul Bellow

Herzog

+ + + + +
Autor

Ralph Ellison

Njeriu i Padukshem

+ + + + +
Autor

Paul Bowles

Nën Qiellin e Saharasë

+ + + + +
Autor

Russ Harris

Kurthi i Lumturise

Slide g f f home-2-rev-2-img-5 f Saul Bellow Nën Qiellin e Saharasë ... “Vdekja është gjithmonë aty, por fakti që nuk e di se kur do të vijë tek ti duket sikur e bën jetën të pafundme. "

Botimet Pamfleti

…sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

Tashmë, ju do të keni mundësi të porosisni librat më të rinj dhe më të kërkuar në rehatinë e shtëpisë tuaj. Ndërkohë që stafi ynë është gjithmonë aktiv dhe i përkushtuar në shtimin e botimeve të tjera, për pasurimin e mëtejshëm të kësaj baze.

Botimet Pamfleti ju falenderon për përzgjedhjen e këtij portali!

f
Tirane, 1001 Albania +355 6---- info@botimetpamfleti.net

    Transporti Falas
    per porosi mbi 2 libra