Botimet Pamfleti

10 libra që duhet lexuar

Një botë e tërë jeton brenda dy ballinave. Libra mund të gjeni sa të doni, mjafton që të keni dëshirë për lexim.

Autorë që shpalosin rrëfimet e tyre dhe e thonë me fjalë atë që mezi imagjinohet, tashmë vijnë edhe në gjuhën shqipe.

Aventurat i përjetoni edhe jashtë librit, por vështirë se ka aventurë më të këndshme sesa të keni në duar një libër që tashmë është bestseller në botë.

Klan Kosova ju sjell disa nga veprat letrare që kanë arritur kulmin e lexueshmërisë e janë përkthyer në disa gjuhë të botës, të cilat mund t’i gjeni edhe në shqip.

Svetlana Alexievich – “Zëra nga Çernobili”
Ismail Kadare – “Kukulla”
R.J Palacio – “Mrekullia”
Jonathan Franzen – “Korrigjimet”
Harper Lee – “Shko vër një rojë”
Daniel Kahneman – “Të menduarit shpejt dhe të menduarit ngadalë”
Charles Duhigg – “Fuqia e shprehisë”
JoJo Moyes – “Vajza që le pas”
Khalil Gibran – “Profeti”
Cheryl Strayed – “Shpirti i Egër”

Post a Comment

f
Tirane, 1001 Albania +355 6---- info@botimetpamfleti.net

    Transporti Falas
    per porosi mbi 2 libra