Nën Qiellin e Saharasë

L1,200.00

… “Vdekja është gjithmonë aty, por fakti që nuk e di se kur do të vijë tek ti duket sikur e bën jetën të pafundme. Është pikërisht kjo ajo që ne urrejmë më shumë. Për shkak se nuk e dimë, e mendojmë jetën si një burim të pashtershëm…”

SKU: 500 Categories: , Tags: , ,

Cilësuar si një ndër 100 veprat më të mira nga revista “Time” nga viti 1923 deri 2005, si edhe si një ndër 100 veprat më të mira të shekullit nga “The Modern Library”,

Michael Lord - New York Times

“Nën Qiellin e Saharasë” është një roman ngërthyes i dëshpërimit ekzistencial, shkruar me një mjeshtëri magjepsëse nga shkrimtari dhe kompozitori Paul Bowles.

Joanne Smith - Huffington Post

Minnie Loyd - The Guardian

Description

Është historia e tre udhëtarëve amerikanë, të cilët enden nëpër qytetet dhe shkretëtirat e Afrikës së Veriut, duke e bërë kështu veprën si të pamëshirshme, ashtu edhe të trishtë. Romani skalit fort limitet e arsyes dhe inteligjencës njerëzore – ndoshta edhe limitet e jetës njerëzore – teksa ata prekin zbrazëtirën e padepërtueshme dhe mizorinë e ftohtë të shkretëtirës.

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 56 × 23 × 27 cm
Type

Paperback, Hardcover, Audiobook, Audio CD, Kindle

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nën Qiellin e Saharasë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

f
Tirane, 1001 Albania +355 6---- info@botimetpamfleti.net

    Transporti Falas
    per porosi mbi 2 libra